Bibelskola – Tillsammans

Om utbildningen

Terminslång bibelskola på deltid för dig som vill fördjupa din tro.

Bibelskola Tillsammans vill ge dig redskap att fördjupa din tro och växa i din relation till Gud. Du kommer få grundläggande kunskap om Bibeln som hjälper dig att förstå vad den betyder idag. Tillsammans med andra kommer du erfara hur den kristna tron kan hjälpa dig att forma ditt liv och lära dig hur du med ditt liv kan tjäna Gud och andra människor.

Bibelskola Tillsammans är ett samarbete mellan kyrkan Växtplatsen Karlstad och Karlskoga folkhögskola. Den schemalagda tiden för föreläsningar och seminarier sker under torsdags- och fredagsförmiddagar i centrala Karlstad, i Tingvallakyrkan. Självstudier sker utöver detta på den tid och plats du önskar. Det ska vara möjligt för dig att kunna arbeta eller studera deltid samtidigt som du går Bibelskola Tillsammans.

Under terminen kommer du möta flera erfarna lärare som är engagerade i deras uppgift och få tillgång till mentorskap. Oavsett om du är ny i tron eller funnits med länge i en kristen gemenskap kommer du ha möjlighet att ta till dig undervisningen och växa utifrån det som är din utgångspunkt.

Kursinnehåll:

  • föreläsningar
  • självstudier
  • studiebesök
  • smågruppssamtal
  • livsberättelser
  • andakter

I din ansökan sammanfattar du din väg fram genom livet till i dag i ett
personligt brev.

Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig. 

Ansökan

För att göra en ansökan till denna utbildning klickar du på knappen nedan.

Du omdirigeras då till Schoolsoft där du loggar in på ”Mina sidor”. Har du inte redan ett konto på Schoolsoft behöver du skapa ett för att kunna ansöka till någon av våra utbildningar. Vi på Karlskoga Folkhögskola administrerar sedan din ansökan och kommunicerar med dig via ”Mina sidor”.

Tips och hjälp vid ansökan

Undervisande personal

All personal

Julia Strömner

Kursansvarig

Fler under Övriga profilkurser

Alla utbildningar