Restaurang Udden

Karlskoga Folkhögskola Restaurang Udden, Rektor Lindholms väg 23, 69144 Karlskoga
Öppettider: Mån-Fre 11.30 - 12.30

RestaurangenLunchlådor – MATSEDEL V 7

Matsedel för lunchlådor

Restaurangen har öppet mellan 11.30-12.45 för både externa gäster, studerande och personal på skolan. Det finns också möjlighet att beställa lunchlådor, matsedeln dessa hittar ni via länken ovan. Hjärtligt välkomna!
OBS! Mellan V.26-31 är restaurangen stängd för allmänheten och vi serverar enbart mat till bokade gäster.

Välkommen till restaurangen för att hämta en lunchlåda! Ring och beställ före kl. 08.45 på telefon 0586-646 16. Pris 90kr. Lunchlådan inkluderar även liten sallad.
Hämta upp din matlåda från kl. 11.30–12.30

Måndag

KYCKLINGKÖTTBULLAR MED CURRYSÅS OCH COUS COUS PYTT

    PYTT I PANNA MED STEKT ÄGG OCH RÖDBETOR

      VEG BOLLAR MED CURRYSÅS OCH COUS COUS PYTT

        Tisdag

        PASTAGRATÄNG MED MOZZARELLA, KASSLER OCH BROCCOLI

          KRYDDKORV MED SENAP & PERSILJESTUVAD POTATIS

            PASTAGRATÄNG MED MOZZARELLA, QOURN OCH BROCCOLI

              Onsdag

              GREKISK FLÄSK GYROS MED TZATZIKI, TOMAT, GURKA OCH KLYFTPOTATIS

                STEKT STRÖMMING MED LINGONSYLT OCH POTATISMOS

                  GREKISK VEG GYROS MED TZATZIKI, TOMAT, GURKA OCH KLYFTPOTATIS

                    Torsdag

                    UNGSBAKAD FISKFILÈ MED ANANASALSA, CITRUSÅS OCH RIS

                      ASIATISK NUDEL & KYCKLINGWOK MED SWEETCHILI SÅS

                        BAKAD BLOMKÅL MED ANANASALSA, CITRUSÅS OCH RIS

                          Fredag

                          NATTBAKAD BBQ KARRÈ MED PEPPARSÅS, ROSTAD PAPRIKA OCH KLYFTPOTATIS

                            PANERAD FISK MED REMULAD, ÄRTOR OCH POTATIS

                              PANERAD VEG SCHNITZEL, REMULAD, ÄRTOR OCH POTATIS

                                Alla dagar

                                KYCKLINGSALLAD MED MANGORAIJA DRESSING

                                  PASTA SALLAD MED GRAVLAX OCH HOVMÄSTAR DRESSING

                                    Frukost, lunch, catering & fest

                                    Restaurang Udden är inte bara en skolrestaurang utan erbjuder allt från lunchlådor till festarrangemang upp till 220 personer. Boka ditt stora evenemang här!

                                    Kontakta oss

                                    Om restaurangen

                                    Restaurang Udden har plats för 220 sittande gäster samt Lilla matsalen med plats för upp till 15 sittande matgäster. Vi erbjuder en estetisk miljö där båda matsalar är ljusa och inbjudande med fönsterväggar rätt ut mot naturen. Varje dag äter över 200 elever, skolpersonal och gäster lunch i Karlskoga folkhögskolas restaurang.

                                    Men restaurangen är inte bara till för skolans behov. Är det dags att ordna fest, lunch för en bussresa, personalfest, födelsedagsfirande, jubilarer eller annat? Tillsammans med oss planerar du festens detaljer, allt från menyer och drycker till utsmyckning av lokalerna. Vi kan också stå till tjänst med catering.

                                    För mer förslag kontakta oss på 0586-646 16
                                    eller mail restaurangen@karlskogafhs.se

                                    Catering

                                    Vi ordnar catering av mat för både mindre och större arrangemang såsom fester, middagar, födelsedagskalas, dop, bröllop mm.

                                    Nedan följer vår uppskattade buffémeny, som enkelt kan kompletteras med tillbehör efter tycke och önskemål.

                                    Buffe -325:- kr/person, minst antal 15 pers

                                    • Marinerad kyckling Spett
                                    • Marinerad fläskfilé
                                    • Husets skaldjursröra
                                    • Balsamico marinerad Svensk Grillost
                                    • Rödbetor med getost & honung
                                    • Exotiskt fruktfat
                                    • Krämig potatissallad med saltgurka, grönt äpple & rödlök
                                    • Cous Cous sallad med fetaost och granatäpple
                                    • 2 sorters ost & kex
                                    • Vitlökscreme
                                    • Grönsallad
                                    • Smör & Bröd

                                    Plusmeny

                                    • Potatisgratäng – 50 kr/person, minst antal 15 pers
                                    • Varmrökt lax -85 kr/person, minst antal 15 pers

                                    Diverse

                                    • Rostbiff eller kalkon med potatisallad alt. potatisgratäng 165 kr.
                                    • Kyckling eller räksallad med bröd 155 kr.


                                    Lunchlådor

                                    Välkommen till restaurangen för att hämta en lunchlåda! Pris 90kr.
                                    Beställ lunchlådor före kl 08.45 på telefon 0586-646 16.
                                    Vid större grupper/arbetsplatser erbjuder vi även möjlighet att leverar matlådor.
                                    Kontakta oss då för mer information.

                                    Fest & Arrangemang

                                    Utöver catering kan vi även bjuda in till sittning i vår egen restaurang.
                                    Restaurangen har en vacker utsikt över Aggerudsudden. Vi kan även arrangera fester ute på sommaren och för mindre sällskap och fester, erbjuda arrangemang i någon av våra mindre byggnader.

                                    Restaurangens personal

                                    All personal

                                    Robert Andersson

                                    Kock

                                    Nicklas Hammel

                                    Affärschef

                                    David Engman

                                    Kock

                                    John Westermark

                                    Transport, catering