Vi söker lärare till konstutbildning

Vi söker flera lärare till vår konstutbildning på Karlskoga folkhögskola. Du kommer vara en av flera konstlärare som jobbar tillsammans med att utveckla vår konstutbildning. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på deltid. 

Kvalifikationer

Du är en verksam konstnär inom keramik, grafik, teckning eller annat konstnärligt uttryck och har en pedagogisk utbildning samt erfarenhet av undervisning. Kännedom om vår huvudman och folkhögskola är meriterande. Läs om kursens innehåll på på vår hemsida.

Egenskaper

Du är en person som ser gruppens styrkor och möjligheter samt sätter individens trygghet och respekt i centrum för lärandet. Du tror på varje människas möjlighet till växande och du har förmåga att handleda och inspirera våra studerande. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och vilja att arbeta i arbetslag samt att du delar vår huvudmans grundläggande värderingar.

Anställningsvillkor

  • Tillsvidareanställning, ferietjänst.
  • Provanställning sex månader.
  • Tjänsteutbud, deltid 50-60%.
  • Fast månadslön.

Tillträde

15 augusti 2022.

Kollektivavtal

Arbetsgivaralliansen Branschkommitté Utbildning och Folkbildning.

Kontakt

Rektor: PerArne Swanolf, perarne.swanolf@karlskogafhs.se, 0586-64601
Kursansvarig: Michael Hällzon, michael.hallzon@karlskogafhs.se, 073-585 09 36
Facklig representant lärarförbundet: Daniel Roxne, daniel.roxne@karlskogafhs.se

Karlskoga folkhögskola är en rörelsefolkhögskola med Equmeniakyrkan och ungdomsorganisationen Equmenia som huvudmän. Under ett läsår möter vi 350 studerande i ett brett utbud av kurser. Här möts människor från olika delar av världen och i olika åldrar. Skolan ligger naturskönt vid sjön Möckeln med närhet till stadens centrum. På vår skola finns möjligheter till internatboende. Vi har en restaurang, vandrarhem och bedriver en omfattande kurs- och konferensverksamhet. Våra ledord i all verksamhet är Möten, mod och möjligheter!

Se vidare karlskogafolkhogskola.se

Ansökan via mail (CV samt Personligt brev) till HR: brittmarie.danielson@karlskogafhs.se
Märk ansökan med:  Lärartjänst konst HT-2022
Sista ansökningsdag: 19 april 2022

Utskriftsvänlig annons finner du här.