Apg29

Om utbildningen

Apg29 är en lärjungaskola för dig som vill studera och praktisera ett lärjungaskap med Apostlagärningarna som förebild. Tillsammans med en annan kultur i en annan världsdel får du förstå och praktisera bibelns budskap. Kursen innefattar en tre månaders studievistelse nära knuten till lokala församlingar bland någon av Equmeniakyrkans systerkyrkor.

Kursinnehåll

Varje Apg29 skola har en stark internationell och multikulturell prägel, med ledare och deltagare från flera olika nationaliteter. I vårt nätverk finns mer än 15 länder från jordens alla kontinenter som alla bjuds in att skicka deltagare och ledare. Vår förhoppning är alltid att få en rik blandning av nationaliteter på varje skola.

Aktuella resmål inför våren är Åre/Jämtland . Läs mer på: www.equmenia.se/apg29

Kursen innehåller en för- och en efterkurs. I Sverige hålls de på Karlskoga Folkhögskola. Liknande kurser arrangeras i samarbetsländerna. Syftet är att vara väl förberedd på skolans värderingar samt kulturmötet. Likaså är det viktigt att på efterkursen reflektera och utvärdera upplevelsen.

Kursen vänder sig främst till dig mellan 18 och 30 år.

Ansökan

För att göra en ansökan till denna utbildning klickar du på knappen nedan.

Du omdirigeras då till Schoolsoft där du loggar in på ”Mina sidor”. Har du inte redan ett konto på Schoolsoft behöver du skapa ett, för att kunna ansöka till någon av våra utbildningar. Vi på Karlskoga Folkhögskola administrerar sedan din ansökan och kommunicerar med dig via ”Mina sidor”.

Tips och hjälp vid ansökan

Ansökningsperiod 11 januari - 15 april 2021
Obs! Förlängd ansökan till 15 maj! 

Undervisande personal

All personal

Carl-Johan Sävinger

Kursansvarig APG29

Fler under Övriga profilkurser

Alla utbildningar