Apg29

Om utbildningen

Apg29 är en lärjungaskola för dig som vill studera och praktisera ett lärjungaskap med Apostlagärningarna som förebild. Tillsammans med en annan kultur i en annan världsdel får du förstå och praktisera bibelns budskap. Kursen innefattar en tre månaders studievistelse nära knuten till lokala församlingar bland någon av Equmeniakyrkans systerkyrkor.

Deltagare och ledare kommer från flera länder. Mer information kommer se www.equmenia.se/apg29

Kursinnehåll

Kursen innehåller en för- och en efterkurs. I Sverige hålls de på Karlskoga Folkhögskola. Liknande kurser arrangeras i samarbetsländerna. Syftet är att vara väl förberedd på skolans värderingar samt kulturmötet. Likaså är det viktigt att på efterkursen reflektera och utvärdera upplevelsen.

Kursen vänder sig främst till dig mellan 18 och 30 år.

Ansökan

För att göra en ansökan till denna utbildning klickar du på knappen nedan. Du omdirigeras då till Schoolsoft där du loggar in på ”Mina sidor”. Har du inte redan ett konto på Schoolsoft behöver du skapa ett, för att kunna ansöka till någon av våra utbildningar. Vi på Karlskoga Folkhögskola administrerar sedan din ansökan och kommunicerar med dig via ”Mina sidor”.

Undervisande personal

All personal

Carl-Johan Sävinger

Kursansvarig

Fler under Övriga profilkurser

Alla utbildningar