Apg29 Pionjär inbjuder till Sverigeresan 2021

Under höstterminen kommer Apg29 Pionjär för första gången genomföra “Sverigeresan”. Under 16 veckor kommer ett team resa från Malmö i söder till Haparanda i norr genom var och en av Equmeniakyrkans regioner för att bidra med inspiration och glädje.

Vi söker nu 6 deltagare och 2 ledare som vill utmanas att tillsammans resa, möta människor, medverka i samlingar, dela tron, be med varandra och för församlingar, och lyfta Apg29:s arbete och bjuda in unga att söka kommande Apg29-skolor.

Målgruppen är 18-35 år, du behöver vara beredd att låta dig utmanas, samt kunna ta ansvar och funka bra i grupp. Du måste inte själv ha varit ute med Apg29 tidigare och du kommer få undervisning och övning i att medverka på samlingar och att dela tron med andra.

Som deltagare är du inskriven på Karlskoga Folkhögskola under hela terminen. I tre omgångar är teamet samlat på folkhögskolan för undervisning och uppföljning. Varje vecka ute i regionerna möter ni också gästföreläsare som undervisar och delar erfarenheter kopplat till arbete med församlingsgrundande, evangelisation, församlingsutveckling, etc. Förutom detta har du viss läsning från Bibeln och annan relevant läsning varje vecka.

Sverigeresan börjar och slutar på Karlskoga Folkhögskola, datumen för start och avslut är 23 augusti och 21 december.

Om detta låter intressant vill vi uppmuntra dig att höra av dig och att skicka in en ansökan.

Sista ansökan är 15 april, och länk till ansökan hittar du på sidan för ansökningar.

Läs mer om utbildningen här.