Apg29 – Pionjär

Om utbildningen

Apg29 Pionjär inbjuder till Sverigeresan 2021!
Under höstterminen kommer Apg29 Pionjär för första gången genomföra “Sverigeresan”. Under 16 veckor kommer ett team resa från Malmö i söder till Haparanda i norr genom var och en av Equmeniakyrkans regioner för att bidra med inspiration och glädje och peka på Jesus Kristus och ett liv med honom.

Vi söker nu 6 deltagare och 2 ledare som vill utmanas att tillsammans resa, möta människor, medverka i samlingar, dela tron, be med varandra och för församlingar, och lyfta Apg29:s arbete och bjuda in unga att söka kommande Apg29-skolor.

Målgruppen är 18-35 år, du behöver vara beredd att låta dig utmanas, samt kunna ta ansvar och funka bra i grupp. Du måste inte själv ha varit ute med Apg29 tidigare och du kommer få undervisning och övning i att medverka på samlingar och att dela tron med andra.

Som deltagare är du inskriven på Karlskoga Folkhögskola under hela terminen. I tre omgångar är teamet samlat på folkhögskolan för undervisning och uppföljning. Varje vecka ute i regionerna möter ni också gästföreläsare som undervisar och delar erfarenheter kopplat till arbete med församlingsgrundande, evangelisation, församlingsutveckling, etc. Förutom detta har du viss läsning från Bibeln och annan relevant läsning varje vecka.

Sverigeresan börjar och slutar på Karlskoga Folkhögskola, datumen för start och avslut är 23 augusti och 21 december.

Om du har några frågor kring kursen, kontakta Emanuel Bratt. Kontaktuppgifter längre ned på sidan.

Kostnad

Hela resan kostar 6000kr totalt. Av dessa är 2000kr deltagaravgift och 4000kr är mat och boende i 4 månader.

Ingår: Mat & boende under kursveckorna på Karlskoga Folkhögskola, kurslitteratur, boende på praktikplatsen och resor mellan skolan och praktikplatsen, samt vissa “happenings”.

CSN: Resan genomförs som folkhögskolekurs, kursen är därför CSN-berättigad och bidragsdelen ligger på drygt 3000 kr per månad.

Ansökan

För att göra en ansökan till denna utbildning klickar du på knappen nedan.
Du omdirigeras då till Schoolsoft där du loggar in på ”Mina sidor”. Har du inte redan ett konto på Schoolsoft behöver du skapa ett, för att kunna ansöka till någon av våra utbildningar. Vi på Karlskoga Folkhögskola administrerar sedan din ansökan och kommunicerar med dig via ”Mina sidor”.

Tips och hjälp vid ansökan

Vi som jobbar här

All personal

Emanuel Bratt

Kursansvarig

Fler under Övriga profilkurser

Alla utbildningar