Följ med Emil på Människosafari i Karlskoga!

Under fem tillfällen i augusti och september kan du följa med på en stadsvandring i människans spår.

Ta med en skarp och nyfiken blick! Vi kommer att ta en promenad i Karlskogas centrala delar för att se om vi kan upptäcka några spår som människor lämnat efter sig. Vi kommer att studera och analysera spåren för att lära oss lite mer om hur människan lever och fungerar. Har vi tur kanske vi får syn på några riktiga människor!

Människor lever tillsammans med andra människor och bildar samhällen. Karlskoga är ett samhälle. Genom människans hela historia har samhällen skapats, försvunnit, nya skapats, de nya försvunnit, och ännu nyare uppstått, de ännu nyare försvunnit…

Det är inte alldeles enkelt att få syn på en människa. Människor kan gömma sig, till exempel bakom byggnader, buskar, kullar, granar. Människor kan kamouflera sig med hjälp av kläder, tatueringar, bilar, operationer, piercingar och inredningsdetaljer. Människor kan också förställa sitt beteende för att undvika upptäckt.

Om du vill höra mer från Emil om just Människosafarin, finns intervju från Sveriges Radio på följande länk: https://sverigesradio.se/artikel/7530868

Tillfällen som erbjuds:

  • Lördag 29 augusti 10:00-11:30
  • Söndag 30 augusti 10:00-11:30
  • Torsdag 3 september 17:30-19:00
  • Lördag 12 september 10:00-11:30
  • Söndag 13 september 10:00-11:30

Bokning:

  • Mer information och anmälan hittar du på: bildningsgaraget.se
  • Vandringen startar utanför Karlskoga konsthall och tar ca 1 timme och 30 minuter. Sträckan vi går är kort.
  • Vandringen kostar 100 kr/person och kan även bokas för grupper upp till 35 personer.
  • Passar inte tiderna och/eller tillhör du en grupp med intresse av Människosafari? Då kan ni boka en vandring för just er!

För frågor, funderingar och gruppbokning, kontakta Emil Lundkvist
Tel. 070-202 13 35
E-post: emil.lundkvist@karlskogafhs.se

Välkommen!

Vad är Bildningsgaraget?

Bildningsgaraget är en verksamhet under uppbyggnad och drivs av Karlskoga folkhögskola.
Verksamheter kommer att erbjudas och kan tänkas ta formen av texter, föreläsningar, utbildningar, kulturhändelser och konferenser.
För att kunna erbjuda en mångfald av perspektiv, erfarenheter och kunskaper kommer Bildningsgaraget att engagera ett nätverk av personer verksamma inom olika områden. Detta nätverket är under uppbyggnad. Läs mer på hemsidan:
bildningsgaraget.se