Vi söker kock

Vi söker en kock till vår fina restaurang Udden på Karlskoga folkhögskola. 
Vår restaurang erbjuder frukost- och lunchservering, konferensluncher, catering i form av både lunchlådor, middagar och bufféer. Vi har vår restaurang öppen under folkhögskolans läsår och även för sommarverksamhet. 

Kvalifikationer
Du är en utbildad och erfaren kock. Du är allround och din huvuduppgift blir att arbeta i varmköket men även i kallköket och matsalsarbete ingår också i tjänsten. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar för ett helhetsuppdrag inom t ex catering. B körkort är ett krav. Kännedom om folkhögskola är meriterande, såväl som engagemang i miljö- och omställningsfrågor.

Egenskaper
Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och vilja att arbeta i team. Att du har en god förmåga att bemöta människor väl som har olika bakgrund, olika kulturella erfarenheter och ibland behov av särskilt stöd även i en matsal, samt att du delar huvudmannens grundläggande värderingar.

Anställningsform
Tillsvidare, tjänstgöringsgrad: 100 %, semestertjänst
Viss kvälls- och helgtjänst förekommer
Provanställning i sex månader.
Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Ansökan
Ansökan (CV samt personligt brev) mailas till: brittmarie.danielson@karlskogafhs.se
Märk ansökan: ”Kock hösten 2021”

Sista ansökningsdag: 2021-08-01

Vid frågor kontakta: 
Rektor: Elaine Lindblom 0586-646 01, 070–634 65 85, 
Kökschef: Nicklas Hammel  0586-646 16 
HR ansvarig: Brittmarie Danielson 0586-646 05

Kollektivavtal med Arbetsgivaralliansens Branschkommitté Utbildning och Folkbildning

Karlskoga folkhögskola är en rörelsefolkhögskola med Equmeniakyrkan och ungdomsorganisationen Equmenia som huvudmän. Under ett läsår möter vi 350 studerande i ett brett utbud av kurser. Här möts människor från olika delar av världen och i olika åldrar. På vår skola finns möjligheter till internatboende. Vi har restaurang, vandrarhem och bedriver en omfattande kurs- och konferensverksamhet. Våra ledord i all verksamhet är Möten, mod och möjligheter!

Vi vill ge våra studerande MOD att våga förändra och se nya MÖJLIGHETER. I MÖTEN skapar vi en skola och en arbetsplats där både studerande och personal är delaktiga, viktiga och inkluderande. Vill DU vara med på vår resa? Välkommen med din ansökan!

Se vidare www.karlskogafolkhogskola.se