Världen låter, 12 mars

Världen låter, 12 mars

En kulturfestival för alla!   Lördagen den 12 mars 2016 på Karlskoga Folkhögskola Dagen kommer att bjuda på olika uttryck för kultur,  från Karlskoga till världen och tillbaka igen. Musik, dans, mat och mycket mera! Gratis Entré!

Från kl 12.00 till 18.30 välkomnar Världen låter olika kulturföreningar och organisationer att presentera sig och sin kultur och/ eller sin verksamhet. Allt som har med kultur och integration att göra ser vi som ett gott bidrag till dagen! Från musik, dans, teater, mat, konst och litteratur till att visa olika former av idéer och verksamheter som bidrar till ett mer integrerat Karlskoga /Degerfors.
Upplägg:
Deltagande individer, föreningar och organisationer kommer att få en egen plats (som en monter) som kan inredas på valfritt sätt. För dig som vill spela, sjunga eller uppträda finns det möjlighet till detta på flera öppna scener. Restaurang och café kommer att vara öppna under hela dagen.

Besökare kommer under dagen att mingla och mötas med er och varandra. Förra året kom det närmare 3000 besökare!

I Sjöängshallen kommer det att vara öppen repetition med bland andra Tango Libre, Saska Helmikallio, Sanna Toivanen och Karlskoga Symfoniorkester. Det kommer även att hållas en Tangokurs för dig som vill prova att dansa tango.

Hela dagen avslutas med en stor konsert i Sjöängshallen kl 19.00 – ca 21.30!

Är du/ni intresserade av att delta på något sätt så ta kontakt med vår projektledare:
Peter Carell, Karlskoga Kulturskola Telefon: 070 – 416 25 34 E-post: peter.carell@karlskoga.se