Uppdragsutbildning

SMF

En studiemotiverande folkhögskolekurs. Är du arbetssökande, är mellan 16 och 24 år och saknar slutbetyg från grund- eller gymnasieskolan? Då kan detta vara ett bra val för dig!

En studiemotiverande folkhögskolekurs.

Karlskoga folkhögskola har sedan våren 2010 bedrivit studiemotiverande kurser på tolv veckor för ungdomar som passar in på skrivningen ovan. Denna satsning fortsätter även under 2016. Kursen ska underlätta för dig att påbörja eller återgå till fortsatta studier på olika nivåer. I kursen ingår studier i teman och kärnämnen, individuell coachning med studievägledning, grupprocesser och även praktiska inslag och studiebesök. Det finns också möjlighet till ämnesfördjupning och fritids- och kulturaktiviteter tillsammans med övriga kurser på folkhögskolan. Är du anvisad från arbetsförmedlingen som deltagare till studiemotiverande folkhögskolekurs har du rätt till ersättning.
För mer detaljerad information hänvisas till din handläggare.

Katarina Vitez

katrina.vitez@karlskogafhs.se

Ansvarig för vår studiemotiverande kurs SMF.