Innehållsförteckning

Övriga Länkar

Läsinställningar

Estetiska kurser

Musik- & Ljuddesign

Ansökan
Undervisningen är faktaspäckad men ändå inte tung. Vår klass har en skön och tillåtande stämning kanske tack vare lärarnas inställning: “Det finns inga korkade frågor, bara spydiga svar“ Therese Carlesjö

1. Kursinnehåll

Om utbildningen

En utbildning, två inriktningar
Ljudteknik/musikproduktion eller Studiomusiker

 

Musik och ljuddesign är utbildningen för dig som vill lära mer om musikproduktion, låtskrivande och ljudteknik. Utbildningen sker i vår förstklassiga studiomiljö. Möjlighet att söka till ett fördjupningsår.

Ungefär 80% av utbildningen är gemensam för de båda inriktningarna.
Resterande 20% (motsvarande en dag/vecka) består av inriktningen du väljer, med fördjupade studier inom respektive specialiseringsområden. Läs mer om innehållet och inriktningarna nedan.

Målet med utbildningen är att ge dig tillräcklig kunskap, kompetens och färdighet för ett yrke eller vidare studier på högre nivå inom musik- och medieproduktion. Teoretiska temastudier varvas med praktiska övningar och projekt. Projektarbeten och uppgifter genomförs i olika former – både i samarbete med andra utbildningar på skolan och individuellt. Dessa moment gör att utbildningen blir verklighetsförankrad samtidigt som din egen kreativitet sätts i fokus. Genom praktik/lärande i arbete får du tillämpa dina kunskaper, öva samarbete och projektledning. Du får även erfarenheter och kontakter från valda branscher.

3. Kontakt

Erik Wärn

Lärare

erik.warn@karlskogafhs.se
0586 - 646 00

Undervisar främst i ljudteknik på ljud- och musikdesignutbildningen.

Daniel Roxne

Kursföreståndare

daniel.roxne@karlskogafhs.se
0586 - 646 00

Undervisar i musik- och ljudteknik i skolans mediecenter.

4. Ansökan

För att göra en ansökan till denna utbildning klickar du på knappen nedan. Du kommer då omdirigeras till Schoolsoft som hanterar din ansökan.

Där loggar du in på ”Mina sidor”. Har du inte redan ett konto på Schoolsoft kommer du behöva skapa ett, innan du kan ansöka till våra utbildningar. Vi på Karlskoga Folkhögskola kommer sen administrera din ansökan och kommunicera med dig via ”Mina sidor”.

Just nu kan det uppstå tekniska problem när du ansöker, i så fall försök senare.
Om problemet kvarstår maila dina kontaktuppgifter och utbildning då är intresserad av till info@karlskogafhs.se

Ansök nu!