Jag heter Anna Mårtensson, är 21 år och kommer från Edsbyn i Hälsingland. Innan jag började på Karlskoga folkhögskola pluggade jag natur på gymnasiet. Året mellan gymnasiet och Karlskoga folkhögskola spenderade jag med att jobba i Göteborg och fundera på vad jag vill göra i framtiden. Det jag kom fram till var att jag vill satsa på konst. Jag kollade på lite olika folkhögskolor och valde till sist Karlskoga, ett val jag är mycket nöjd med! Till hösten går jag vidare genom att plugga konst på Lunnevads folkhögskola.

Ett år på Karlskoga folkhögskola har gett mig så otroligt mycket och varit väldigt utvecklande. Att varje dag vakna och få hålla på med det jag älskar, samt att träffa andra med samma intresse, är väldigt inspirerande. Enligt min upplevelse är både eleverna och lärarna väldigt engagerade. Nya idéer är alltid välkomna och möts av inställningen att allt går att lösa.

Skolan är en säker och snäll plats att växa som person på. Du kommer träffa massa olika människor med olika erfarenheter och om du är öppen för det finns det massor att lära av varandra.
Skolans fokus på möten, mod och möjligheter är något som jag kommer att ta med mig i framtiden.

• Jag har mött otroligt fina människor.
  • Jag har fått möjligheten att utvecklas inom konst.
  • Jag har fått mod att testa nya saker och tro på min egen förmåga att klara av dem.

Allt detta är jag evigt tacksam för.

Jag rekommenderar konstlinjen på Karlskoga folkhögskola till alla som är nyfikna på konst och skapande. Alla som vill ha ett år av gemenskap, nya möten och både personlig och konstnärligutveckling.