Innehållsförteckning

Övriga Länkar

Läsinställningar

Allmän Kurs

Allmän – Mot sociala yrken

Ansökan
För dig som funderar på arbete med människor och som vill utveckla dina kunskaper inom de psykologiska, sociala och pedagogiska områdena.

1. Kursinnehåll

Om utbildningen

För dig som funderar på arbete med människor och som vill utveckla dina kunskaper inom de psykologiska, sociala och pedagogiska områdena så är detta något för dig. Om du i framtiden vill studera till exempelvis fritidsledare, socionom, kurator, lärare eller inom vårdyrket så får du här du möjlighet till att studera psykologi, socialkunskap mm.

Kursen är en kombination av ovan nämnda innehåll och gymnasiegemensamma ämnes- och temastudier och är i första hand riktad till dig som har studerat minst ett år på folkhögskola/gymnasienivå.

3. Kontakt

PerArne Swanolf

Utbildningsledare

perarne.swanolf@karlskogafhs.se
0586 - 646 07

Arbetar som utbildningsledare och kursansvarig för Allmän kurs. Undervisar i matematik och naturkunskap.

Barbro Henriksson

Kurator

barbro.henriksson@karlskogafhs.se
0586 - 646 17

Arbetar som kurator och ingår i skolans hälsoteam. Ansvarar för skolans resursteam och undervisar i bland annat psykologi.

4. Ansökan

För att göra en ansökan till denna utbildning klickar du på knappen nedan. Du kommer då omdirigeras till Schoolsoft som hanterar din ansökan.

Där loggar du in på ”Mina sidor”. Har du inte redan ett konto på Schoolsoft kommer du behöva skapa ett, innan du kan ansöka till våra utbildningar. Vi på Karlskoga Folkhögskola kommer sen administrera din ansökan och kommunicera med dig via ”Mina sidor”.

Just nu kan det uppstå tekniska problem när du ansöker, i så fall försök senare.
Om problemet kvarstår maila dina kontaktuppgifter och utbildning då är intresserad av till info@karlskogafhs.se

Ansök nu!