Allmän Kurs

Allmän – Golf

För dig som vill förbättra ditt golfspelande.

För dig som vill förbättra ditt golfspelande och vill kombinera detta med studier på allmän kurs. Du kommer att få möjlighet att spela och träna med tillgång till instruktör vissa tider. Från Karlskoga folkhögskola är det mycket nära till flera fina golfbanor. Vissa omkostnader, som egen utrustning och greenfee, för golfspelandet tillkommer.

Kursen är en kombination av ovan nämnda innehåll och gymnasiegemensamma ämnes- och temastudier och riktar sig främst till dig som påbörjat studier på gymnasienivå och har officiellt golfhandicap.

Våra allmänna kurser innehåller ämnes- och temastudier på olika nivåer i svenska, svenska som andraspråk, engelska, matematik, naturkunskap, religion, samhällskunskap och historia. Under vissa dagar eller perioder förekommer det flexibla inslag där vi kommunicerar via nätbaserad lärplattform. Du behöver ha tillgång till en bärbar dator under studietiden. Vi vill vara en hälsofrämjande folkhögskola, därför ingår motion i någon form varje vecka på allmän kurs.

För dig med Aspergers syndrom, ADHD eller någon annan funktionsvariation, kan vi erbjuda specialupplägg och extra stöttning i studierna. Detta gäller även dig med läs- och skrivsvårigheter/dyslexi eller matematiksvårigheter/dyskalkyli. Ange i så fall detta i din ansökan.

Kostnader:
1550 kr per termin för eftermiddagskaffe, festmiddagar, kopiering, Internet, olycksfallsförsäkring, visst undervisningsmaterial med mera. Egen utrustning och kostnader för greenfee och omkostnader för eventuell studieresa tillkommer.

PerArne Swanolf

Utbildningsledare

perarne.swanolf@karlskogafhs.se
0586 - 646 07

Arbetar som utbildningsledare och kursansvarig för Allmän kurs. Undervisar i matematik och naturkunskap.

4. Ansökan

För att göra en ansökan till denna utbildning klickar du på knappen nedan. Du kommer då omdirigeras till Schoolsoft som hanterar din ansökan.

Där loggar du in på ”Mina sidor”. Har du inte redan ett konto på Schoolsoft kommer du behöva skapa ett, innan du kan ansöka till våra utbildningar. Vi på Karlskoga Folkhögskola kommer sen administrera din ansökan och kommunicera med dig via ”Mina sidor”.

Ansök nu!