Lediga tjänster

Vi söker ekonom

Vill du göra skillnad och vara en del av ett engagerat ledarskap?

Vi söker en samhällsengagerad ekonom till ett omväxlande och spännande arbete som ekonomiansvarig på vår folkhögskola. Du kommer att arbeta med all ekonomi som rör folkhögskolans verksamhet och rapportera direkt till rektor/styrelse. Du är en del i ledningen för skolans serviceverksamhet som restaurang, fastighet, lokalvård och administration. Du kommer också att ansvara för systemunderhåll av våra administrativa system. Det kan även bli aktuellt med ett personalansvar för en grupp av anställda på folkhögskolan.

Kvalifikationer

Du ska vara högskoleutbildad ekonom och ha erfarenhet från yrket. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av dataadministrativa system. Kompetens och erfarenhet av personalansvar är en merit. Kunskap om och personlig förtrogenhet med vår huvudman anser vi är kvalificerande, så även erfarenhet av folkhögskola och ideellt engagemang i samhället.

Egenskaper

Du är en noggrann och ansvarstagande person med en god social förmåga som trivs med ett självständigt ansvar kombinerat med ett ledarskap tillsammans med andra. Du ska vara kommunikativ och kunna presentera information väl i tal och skrift. Du behöver kunna bemöta människor väl som har olika kulturell bakgrund och ibland behov av särskilt stöd. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och vana att arbeta innovativt i team samt att du delar huvudmannens grundläggande värderingar.

Anställningsform

  • Tjänsten är en tillsvidare anställning
  • Tjänstens omfattning heltid
  • Tillträde så snart som möjligt.

Frågor besvaras av rektor Elaine Lindblom 0586 – 646 01 och ordförande Erik Ideström 070-568 18 81. Facklig företrädare Roland Rydberg, Vision 0586 – 646 00.

Sista ansökningsdag är 14/9 2018 och du söker tjänsten via vårt rekryteringsverktyg www.hrsupporten.se/kf.php

Vi behandlar ansökningar löpande.

 

Karlskoga folkhögskola är en rörelsefolkhögskola med Equmeniakyrkan och ungdomsorganisationen Equmenia som huvudmän. Under ett läsår studerar 350 deltagare på vår folkhögskola i ett brett utbud av kurser och folkhögskolan har ett 60-tal anställda. Här möts människor från olika delar av världen och i olika åldrar. Skolan ligger naturskönt vid sjön Möckeln med närhet till stadens centrum. På vår skola finns möjligheter till internatboende. Vi har restaurang, vandrarhem och bedriver en omfattande kurs- och konferensverksamhet. Se vidare www.karlskogafolkhogskola.se