Lediga jobb

Vi söker en stödperson

Vi söker en person som vill arbeta som stödperson i vår pedagogiska verksamhet. Du kommer att vara en del av vårt resursteam som arbetar med specialpedagogiskt och socialt stöd till våra studerande på folkhögskolan.

Vi söker dig som har en god social förmåga och som sätter respekt och individens trygghet i centrum för lärandet. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och intresse av att i en mångkulturell miljö arbeta gränsöverskridande. Du ska ha grundläggande ämneskompetens på gymnasienivå och känna dig bekväm med att ge stöd till studerande både i klassrumssituation och individuellt. Erfarenhet av specialpedagogiskt arbete som att ha stöttat studerande med ADHD, Aspergers syndrom, läs- och skrivsvårigheter eller matematiksvårigheter är en merit.
Kännedom om vår huvudman och folkbildning är en merit. Kunskaper och erfarenheter från andra områden är också meriterande. En del kvällstjänst ingår i arbetet.

Anställningsform

Tjänsten är en visstidsanställning med omfattning 50-75% med möjlighet till tillsvidare anställning. Tillträde så snart som möjligt alternativt 1 augusti 2017.

Frågor besvaras av:
Rektor Elaine Lindblom 0586 – 646 01,
Utbildningsledare PerArne Swanolf 0586-646 07.
Facklig representant Mattias Kindberg 0586 – 646 00.

Karlskoga folkhögskola är en rörelsefolkhögskola med Equmeniakyrkan och ungdomsorganisationen Equmenia som huvudmän. Under ett läsår möter vi 350 deltagare i ett brett utbud av kurser. Här möts människor från olika delar av världen och i olika åldrar. Skolan ligger naturskönt vid sjön Möckeln med närhet till stadens centrum. På vår skola finns möjligheter till internatboende. Vi har restaurang, vandrarhem och bedriver en omfattande kurs- och konferensverksamhet.

Sista ansökningsdag är 12 april 2017 och du söker tjänsten via vårt rekryteringsverktyg.