Lokaler

Karlskoga Folkhögskola erbjuder ett komplett kurs- och konferenskoncept med fräscha lokaler i en kreativ miljö.

Aulan

En ljus och trevlig lokal med plats för upp till 200 personer. I denna konferenslokal finns data/videoprojektor  samt multimedieanläggning med trådlösa mikrofoner. Lokalen har hörselslinga, podium och flygel.

Konferensrum, sal 8

Lokalen har plats för cirka 35 personer i U-sittning och cirka 50 personer i ”skolsittning”. I lokalen finns en vikvägg som med fördel kan dela av lokalen exempelvis vid grupparbeten. Som utrustning finns data/videoprojektor, whiteboard och multimedieanläggning.

Lilla konferensrummet

Detta vackra konferensrum i direkt anslutning till restaurangen är perfekt för till exempel styrelsemöten och mindre konferenser. Här ryms upp till 16 deltagare runt ekbordet. Utrustat med Data/videoprojektor och whiteboard .

Kapellet

Ett annorlunda konferensrum i en varm och harmonisk miljö, med plats för cirka 20 personer i U-sittning. Man kan också använda rummet med ”kyrksittning” då med plats för 80 personer. I kapellet finns whiteboard och data/videoprojektor.

Konferensrum sal 11

Lokalen ligger vägg i vägg med restaurangen och tar cirka 35 personer i U-sittning. En ljus och trevlig lokal med whiteboard och data/videoprojektor.

Utöver dessa konferensrum finns även tillgång till mindre salar och grupprum. På skolan finns flera data/videoprojektorer, bärbar dator samt PA-anläggning.

För mer information kontakta konferensansvarig tel. 0586–646 03